اولین جلسه وبینار آموزشی کارکنان اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه روز شنبه 6 اردیبهشت ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه که بیش از 30 نفر از کارکنان انتظامات حضور داشتند وظائف ویژه و خاص همکاران در ایام ماه مبارک رمضان تبیین گردید. لزوم تکریم ارباب رجوع، صعه صدر بیشتر، نحوه اقدام با روزه خواری در انظار عمومی و رفتارهای هنجارشکنانه از مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

شایان ذکر است با شیوع کروناویروس و ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، اداره انتظامات دانشگاه با کسب مجوزهای لازم و بهره‌گیری از فضای مجازی و سیستم‌های الکترونیکی اقدام به ایجاد اتاق دیدار مجازی انتظامات(دیما) در مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد نمود تا از این پس جلسات و دوره های آموزشی خود را در این بستر برگزار نماید.

v0.png

vroom1.png